Produse Cosmetice Naturale vs Conventionale

Cu totii suntem speciali si frumosi in felul nostru, dar nu putem nega efectul pozitiv pe care il poate avea o masca de fata, de exemplu. Din pacate, exista o multime de produse cosmetice conventionale care folosesc substante ce pot cauza probleme asupra pielii, atunci cand sunt folosite pe un termen lung. 

Din aceasta cauza, MiOrganics a aparut pe piata din Romania, pentru a putea promova produse de cosmetice naturale, care au fost concepute intr-un mod cat se poate de etic, folosind metode sustenabile care sunt prietenoase cu mediul inconjurator. Alege cel mai bun sampon disponibil in mediul online.

De ce sa nu folosim produse cosmetice conventionale

In primul rand, produsele cosmetice conventionale folosesc substante precum ftalati sau parabeni. Este demonstrat stiintific ca aceste doua substante pot provoca o boala crunta, si anume cancerul. Parabenii pot imita estrogenul, ceea ce duce la slabirea sistemului imunitar si la dezvoltarea unor tipuri de tumori, in timp ce ftalatii sunt perturba sistemul endocrin – acest proces este imperativ pentru productia si distributia hormonilor in corp. 

De ce sa folosim produse cosmetice naturale

Produse cu materiale sustenabile

Trebuie sa stii ca toate produsele cosmetice naturale sunt concepute folosind surse sustenabile, pentru a nu avea un impact negativ asupra mediului inconjurator. Cosmeticele naturale trebuie sa fie produse doar din materiale organice si naturale, iar ele sa contina doar substante sau extracte provenite din minerale, din plante naturale si organice si din microorganisme. 

Calitate si sanatate

Produsele cosmetice naturale ajuta in mod natural la protejarea, hranirea si hidratarea pielii, iar tu poti fi sigur ca pe termen lung nu vei avea probleme la nivelul ei, ci doar beneficii. Toate ingredientele din aceste produse sunt biodegradabile si noi incercam sa oferim cea mai buna calitate pentru clientii nostri. Noi credem in importanta de a avea ingrediente care pot fi verificate cu privire la originea si calitatea lor. Avem cel mai bun sampon anticadere de pe piata din Romania, 100% din materiale naturale.

Vei reusi cu ajutorul produselor noastre sa iti imbunatatesti drastic calitatea pielii, iar acest lucru iti va fi demonstrat in timp. Trebuie sa iti pui urmatoarea intrebare: vrei sa fii sanatos si sa ai o piele sanatoasa, intr-un mod cat mai natural? Daca raspunsul este „Da”, nu mai folosi produsele conventionale, deoarece ele pot cauza efecte negative extrem de neplacute, atunci cand sunt folosite pe termen lung, datorita numarului mare de chimicale folosite la producerea lor. 

Odata ce vei incerca pentru prima data un produs cosmetic natural, te vei indragosti la prima vedere, deoarece totul va parea perfect, fie ca vorbim de textura sau mireasma.

Previous
Next Post »