Cat de Importanta este Engleza intr-un Studio de Videochat

Fiind cea mai vorbita limba la nivel international, engleza este o cerinta impusa de majoritatea studiourilor de videochat. Majoritatea membrilor de pe site-urile de videochat sunt vorbitori nativi ai acestei limbi sau vorbitori secundari de limba engleza, astfel ca cerinta este de la sine justificata.


Pe de alta parte, daca iti doresti sa devii model videochat, insa nu stapanesti limba engleza, cu siguranta ca te-ai intrebat daca poti face performanta si te poti bucura de castiguri mari, in ciuda acestui aspect. Vom incepe prin a spune ca sunt cazuri si cazuri. 

In calitate de model la Art Studio, ai posibilitatea de a alege sectiunea care te avantajeaza cel mai mult in momentul in care decizi sa colaborezi cu noi. Un prim factor de care trebuie sa tii cont este nivelul cunostintelor tale de limba engleza. Fluenta in vorbire a limbii engleze reprezinta un criteriu pentru orice studio de videochat, insa, si in lipsa ei, exista solutii.

In videochatul Non Adult, comunicarea este cheia

Sa stii limba engleza la un nivel avansat, atat scris, cat si vorbit, constituie un avantaj major in aceasta categorie de videochat. Aici, succesul consta, in principal, in abilitatea de comunicare si de exprimare a modelului. Cu cat cunosti mai bine limba engleza, cu atat exprimarea verbala este mai eficienta.

In videochatul Non Adult, este esential sa cunosti limba engleza cel putin la nivel mediu, deoarece privat-urile (sesiunile platite) se bazeaza 80% pe conversatie si doar 20% pe imagine. Daca stapanesti limba engleza la un nivel avansat, totul se va desfasura mai rapid si vei avea din start un avantaj substantial.

Trebuie sa fii sociabila cu vizitatorii site-ului si sa stii sa porti o conversatie care trebuie sa fie cat mai lunga, pentru ca userii platesc pe minut ca sa vorbeasca cu tine pe diverse teme. Prin urmare, trebuie sa poti comunica cu lejeritate pe subiecte de orice interes, sa intretii un dialog pe mai multe teme si cu mai multe persoane.

In videochatul Adult, engleza nu este o prioritate

Aceasta categorie de videochat este potrivita celor care au cunostinte reduse de limba engleza. Majoritatea barbatilor frecventeaza site-urile de videochat pentru nuditate, imaginea fiind primul impact asupra interlocutorului.

Videochatul Adult aduce venituri mai mari si mai rapide,  fiind frecventat de multi membri. Este si motivul pentru care majoritatea fetelor aleg aceasta categorie bazata pe un nivel mai ridicat de nuditate si erotism. Aici, totul se bazeaza in principal pe imagine, feminitate, senzualitate si bineinteles, conversatie, insa la un nivel mai scazut.

Trebuie mentionat ca in cele 8 ore de munca, activitatea ta nu va fi doar cea erotica, conversatia stand la baza ambelor categorii de videochat. In cadrul studioului nostru, un trainer (de sex feminin) iti va sta permanent la dispozitie, astfel ca vei avea parte de ajutor neconditionat din partea personalului, in ceea ce priveste nivelul cunostintelor de limba engleza.

Poti face videochat daca nu stii engleza?

Raspunsul nostru este: DA, se poate! Insa DOAR daca esti dispusa sa progresezi si sa depui efort in mod constant pentru a invata. La Art Studio, trainerii in videochat te pregatesc pentru aparitiile pe camera, pana cand vei incepe sa comunici fara probleme.

La inceputul activitatii tale ca model videochat Adult sau Non Adult, vei primi foarte mult ajutor din partea acestora. Ei te vor ajuta in timp real cu replici si traduceri, iar daca nu stapanesti deloc limba engleza, iti vor fi puse la dispozitie documente ajutatoare ce includ cuvinte frecvent intalnite in chat, cum se pronunta si traducerea lor.

Pe langa aceste documente si ajutorul primit din partea trainerilor, te poti folosi de Google Translate pentru engleza in videochat -  un program care poate fi tinut deschis si la indemana, pentru a-ti face munca mai usoara. Luand toate acestea in considerare, vei constata ca totul tine de ambitia si vointa personala. Cu noi, poti ajunge sa cunosti limba engleza de la zero la un nivel de baza, cel putin, intr-un timp scurt. 

In familia Art Studio este loc pentru oricine, chiar si pentru modelele care nu se descurca deloc sau foarte bine cu limba engleza. In plus, ele au ocazia sa participe la cursuri de limba engleza, fara nici un cost suplimentar. Atata timp cat exista dorinta, nimic nu este imposibil!


Previous
Next Post »