Promoveaza-ti Afacerea cu o Agentie de Marketing Online

O agentie de marketing online poate sa faca mult bine unui magazin pe facebook sau unei platforme virtuale, deoarece serviciile SEO atrag clientii si programeaza parametri de cautare in avantajul magazinului respectiv. Orice afacere online trebuie sa investeasca un minim in servicii ppc, advertoriale, campanii Google sau SEO. PPC este un model de publicitate online in care agentii de publicitate platesc de fiecare data cand un utilizator face clic pe una dintre reclamele sale online. 


Exista diferite tipuri de anunturi PPC, dar unul dintre cele mai frecvente tipuri este anuntul cu cautare platit. Aceste anunturi apar atunci cand oamenii cauta lucruri online folosind un motor de cautare precum Google - mai ales atunci cand efectueaza cautari comerciale, ceea ce inseamna ca sunt in cautarea a ceva de cumparat. Acest lucru ar putea fi orice, de la o cautare mobila (cineva care cauta „pizza langa mine” pe telefon) pana la o cautare de servicii locale (cineva care cauta un dentist sau un instalator in zona lor) pana la cineva care cumpara un cadou sau un element de ultima generatie, cum ar fi software pentru intreprinderi. Toate aceste cautari declanseaza anunturi cu plata pe click.

In publicitatea cu plata pe click, companiile care difuzeaza anunturi sunt taxate numai atunci cand un utilizator face clic efectiv pe anuntul sau, de unde si numele „plata pe click”. Alte forme de publicitate PPC includ publicitatea grafica (de obicei, difuzarea de bannere publicitare) si remarketingul.

Pentru ca anunturile sa apara alaturi de rezultatele unui motor de cautare (denumit in mod obisnuit o pagina cu rezultate ale motorului de cautare sau SERP), agentii de publicitate nu pot, pur si simplu, sa plateasca mai mult pentru a se asigura ca anunturile lor apar mai proeminent decat anunturile concurentului lor. In schimb, anunturile fac obiectul a ceea ce este cunoscut sub numele de Licitatie publicitara, un proces complet automatizat pe care Google si alte motoare de cautare majore il utilizeaza pentru a determina relevanta si validitatea reclamelor care apar pe SERP-urile lor.

Desi elementele de baza ale publicitatii cu plata pe click sunt simple, gestionarea unui cont de cautare platit cu succes poate fi orice altceva decat. Multi agenti de publicitate, pur si simplu, nu pot dedica timpul si efortul necesar pentru a fi la curent cu evolutiile Google AdWords si Bing Ads si multi lipsesc oportunitati valoroase de a-si dezvolta afacerea prin PPC. WordStream va poate ajuta. Suita noastra de instrumente gratuite, precum si platforma noastra software de incredere WordStream Advisor, demistifica gestionarea publicitatii pay-per-click si va permite sa va concentrati asupra a ceea ce conteaza cu adevarat - cresterea afacerii si sprijinirea clientilor. Instrumentele WordStream va pot ajuta la fiecare pas, indiferent daca sunteti un agent de publicitate PPC cu experienta sau sunteti nou in lumea cautarii platite.

Serviciile oferite de o agentie de marketing online vor fi intotdeuna de mare ajutor mai ales in momentele cand magazinul nu mai face fata cu concurenta si are nevoie de un ajutor din exterior!

Previous
Next Post »