Invata Geografia de Clasa a IX-a dintr-un Material Atractiv

Geografia este știința care îți oferă toate informațiile necesare despre mediul înconjurător, despre zone, despre țări, despre climă, despre atmosferă despre populații etc.. Este disciplina care contribuie foarte mult la dezvoltarea personală a individului, aducându-i cele mai multe cunoștințe în materie de spațiul și țara în care locuiește. Studiul unei astfel de discipline se rezumă, în mare parte, la o oră pe săptămână. Este, după părerea noastră, suficient pentru a învăța detalii esențiale. Dacă te fascinează și vrei să știi mai multe poți să apelezi la diverse auxiliare, care îți vor îmbogăți bagajul de cunoștințe pe care-l aveți deja. Librăria Delfin vine în sprijinul vostru, celor atrași de această materie cu o gamă variată de cărți de geografie, dar și cu câteva manuale specifice, printre care veți regăsi și câteva destinate studiului geografiei de clasa a IX-a, după cum urmează:

  • Viorela Anastasiu, Ioan Donisa, Angelica Donisa, Geografie. Manual pentu clasa a IX-a, București, Didactică și Pedagogică, 2019.
  • Silviu Neguț, Gabriela Apostol, Mihai Ielenicz, Dan Bălteanu, Geografie. Fizică generală. Manual pentu clasa a IX-a, București, Humanitas, 2015.
  • Silvia Neguț, Gabriela Apostol, Mihai Ielenicz, Dan Bălteanu, Geografie. Fizică generală. Manual pentu clasa a IX-a, București, Humanitas, 2013.
  • Octavian Mândruț, Geografie fizică. Pământul - Planeta oamenilor, București, Corint, 2008.
  • Manuela Valentina Popescu, Geografie - Manual pentru clasa a 9-a, București, Aramis, 2006.

Toate manualele de geografie de clasa a IX-a prezente la noi pe site sunt redactate în conformitate cu programa școlară și beneficiază de avizul Ministerului Educației și Cercetării.

Conținutul lor este unul bine-delimitat și structurat, astfel încât răspunde cerințelor menționate în curriculum. Fiecare manual de geografie de clasa a IX-a cuprinde unități de învățare care au lecții cu titluri sugestive, precum: Pamântul - O entitate a universului, măsurarea și reprezentarea spațiului terestru, relieful terestru, atmosfera terestră, apele Terrei, viața și solurile pe Terra, mediul, peisajul și societatea omenească. Scopul acestei discipline este întocmai acela de a-l face pe elev conștient de înțelegerea importanței geografiei în viața cotidiană. Pentru că doar știind geografie vei putea înțelege anumite fenomene ale naturii, vei putea să te orientezi în spațiu, vei afla care sunt factorii de mediu, vei cunoaște diversitatea florei și faunei etc.

Modul în care sunt expuse informațiile în fiecare manual de geografia este unul logic și lejer. Limbajul utilizat este accesibil și clar, astfel încât favorizează o receptare ușoară a noilor cunoștințe. Oricare dintre aceste manuale prezintă și aplicații sau exerciții prin care se cere realizarea de portofolii, a unor proiecte, a unor documentări mai ample, venind în sprijinul elevilor pentru o însuşire conştientă şi creativă a tematicii. De asemenea, prezența unei părți practice este, realmente, necesară, întrucât ora va fi mai dinamică, nu va exista monotonie, elevii vor comunica în mod constant, atingându-și și dezvoltându-și competențele prevăzute în programa școlară de geografie clasa 9.

Aceste instrumente-didactice sunt elaborat de un colectiv cu înalta calificare ştiinţifică, experienţă didactică de lungă durată şi practică editorială. Fiecare dintre acestea sunt redactate într-un stil modern, accesibil, prezentând imagini, schițe, tabele, diagrame, care să-l atragă pe elev și să-i dezvolte interesul de a studia această materie.

Prezentele materiale didactice regăsite în librăria noastră online, se adresează elevilor de la toate profilurile de liceu, având elemente opționale pentru elevii care doresc performanțe în domeniu, cât și pentru cei pasionați de studiul geografiei.

Oricare dintre aceste manuale de clasa a IX-a destinate geografiei se poate achiziționa simplu și rapid, din librăria noastră online. Pentru mai multe detalii despre fiecare manual în parte, accesați link-ul pe care vi l-am atașat, mai sus, în descriere.

Atenție! Noi punem preț pe calitate înainte de toate!

Previous
Next Post »