Iluminarea Casei trebuie facuta Corespunzator

Cu totii ne dorim sa avem o casa luminata corespunzator si in acelasi timp sa folosim sisteme de iluminat economice si durabile. Din fericire au aparut o multime de alternative ingenioase, cu un aspect foarte placut, al becurilor clasice incandescente sau al celor de tip CFL (Compact Fluorescent Lamp) adica lampi compacte fluorescente, cum ar fi spoturi led sau plafoniera led. De asemenea, trebuie sa ne gandim si la sanatatea ochilor nostri, deoarece tehnologia LED ne aduce posibilitatea de a avea in casa o lumina similara cu cea naturala, alba, si omogena.


Cel mai important beneficiu pe care ni-l aduc spoturile si plafonierele LED este acela ca sunt eco-friendly si consuma cu pana la 80% mai putina energie electrica decat becurile incandescente, fluorescente sau neoanele pe gaz. Chiar daca pretul acestora este putin mai mare, este foarte avantajos din punct de vedere financiar daca decizi sa iti pui becuri LED in toata casa deoarece acestea sunt mai rezistente in timp si vei recupera inevitabil banii atunci cand va veni factura de consum pentru energia electrica. Spre deosebire de alte tipuri de becuri, becurile LED isi pastreaza intensitatea luminoasa constanta pe tot parcursul vietii lor.

Alt avantaj pe care ar trebui sa il luam in calcul legat de becurile LED este faptul ca nu contin substante toxice precum plumbul si mercurul. Acestea nu produc caldura in casa si nici nu emit radiatii ultraviolete periculoase pentru ochii nostri. Datorita dimensiunilor lor reduse, becurile LED sunt mult mai rezistente la socuri, iar in lipsa unui filament (ca la becurile incandescente), acestea nu se sparg.

Spoturile LED si  plafonierele LED sunt confectionate din plastic sau metal, au o tensiune de alimentare de 220V, au in general clasa de protectie IP20 si o putere care variaza intre 3W si 24W in functie de necesitatile fiecarui om in parte si de incaperile in care sunt amplasate.  

Datorita faptului ca spoturile LED si plafonierele LED au un design compact si elegant, acestea ne ajuta la infrumusetarea locuintei si la crearea unei atmosfere primitoare. Acestea se gasesc in mai multe forme, culori si dimensiuni, fapt ce ne ajuta sa alegem ce e mai potrivit casei noastre din punct de vedere estetic. 

Avantajul spoturilor LED este acela ca se pot incorpora in tavan, oferindu-ne posibilitatea de a folosi cat de multe ne dorim in functie de necesitate si sa le aranjam sub ce forma dorim. Acestea pot oferi un aspect spectaculos tavanului sufrageriei sau dormitorului. Daca optam pentru achizitionarea unui variator rotativ, putem regla intensitatea luminii din incapere in functie de momentul zilei sau de activitatea pe care o avem.

Daca suntem genul de persoane care uita lumina aprinsa, sau avem copii mici care nu ajung la intrerupatoare, putem opta pentru achizitionarea unei plafoniere LED cu senzor. Acest gadget futurist ne ajuta sa facem mai multa economie in ceea ce priveste consumul de energie electrica, iar pretul este unul foarte accesibil.

In concluzie, daca doriti sa va imbunatatiti locuinta, va invitam sa accesati magazinul nostru online unde gasiti o gama variata de produse de calitate potrivite pentru toate gusturile si nevoile dumneavoastra.
Previous
Next Post »