Lucruri pe care Trebuie sa le Stiti despre Spirt

Spirtul are multiple utilizari in casa dvs, de la lustruire la dezinfectare. Descoperiti modalitatile misterioase de a folosi aceasta minunatie medicala in rutina dvs. de curatare, regimul de infrumusetare si multe altele. Spirtul este constituit in mod obisnuit din 70% alcool (alcool absolut sau izopropilic), iar 30% este format din apa, denaturanti si uleiuri de parfum. Poate fi gasit in majoritatea farmaciilor si este, de asemenea, disponibil pe grupdzc.ro la un pret foarte bun.Curatarea cu alcool sanitar

1. Eliminati reziduurile lipicioase
V-ati intrebat vreodata cum sa eliminati reziduurile de autocolant? Etichetele de pret, urmele de vopsea si autocolante vor fi usor de eliminat atunci cand stiti acest sfat inteligent. Inmuiati zona cu spirt sau curatati usor zona respective cu o carpa imbibata cu alcool sanitoar, apoi stergeti. Nu e nimic mai frustrant decat sa primiti acel nou articol dorit si sa va chinuiti sa indepartati autocolantul, dar in schimb va ramane strat lipicios.

2. Folositi alcoolul pentru a va curata ochelarii
Stiati ca va puteti curata ochelarii cu spirt? Va avea un efect de curatare profunda si va scapa de orice germeni. Ochii sunt sensibili si susceptibili la infectie, astfel incat sa va asigurati ca va scapati regulat de murdarie. Amestecati 3 parti de spirt cu o parte de apa si decantati-le intr-o sticla curata pentru un spray de curatare a ochelarilor la indemana. Avertisment: Daca ochelarii dvs. au o acoperire speciala, verificati instructiunile de ingrijire inainte de a utiliza orice solutii de curatare DIY.

3. Faceti ca oglinzile sa straluceasca asa cum nu au stralucit niciodata
Puneti niste alcool pe o carpa curata si curatati-va oglinzile folosind miscari circulare. De asemenea, puteti utiliza aceasta solutie pentru a face chiuveta si robinetele sa fie super scanteietoare.

4. Cum sa va curatati instrumentele de gradinarit
Curatarea instrumentelor de gradinarit nu poate fi mai usoara decat cu ajutorul spirtului. Va elimina orice pata din plantele moarte, bolnave si putrede. In primul rand, curatati uneltele cu apa si sapun. Lasati un pic de alcool sanitar in apa sa se inmoaie timp de 1-2 minute uneltele, iar apoi stergeti-le cu o carpa curata si vor fi gata de utilizare.

Cum se foloseste alcoolul sanitar pentru a combate mirosurile si petele?

1. Scapa de mirosul mainilor dupa gatit
Ceapa tocata si usturoiul pot face ca mirosul mainilor sa fie neplacut. Folosirea spiritului pe mainile dvs, va actiona la fel ca un dezinfectant pentru gel de maini.

2. Folositi spirtul pentru a elimina markerul permanent
Indepartati markerul din materialele nepermeabile, cum ar fi stratul de plastic si marmura, aplicand un pic de alcool pe suprafata. Acesta va dizolva markerul inapoi la starea lichida, facandu-l din nou usor de sters.

3. Alcoolul sanitar iti poate face pantofii mai comfortabili
O alta utilizare a spirtului este aceea de a intinde pantofi mici. Prin turnarea unei cantitati nu prea mari de alcool sanitar in incaltaminte aceasta va fi simtita altfel de catre dvs. Cand veti cumpara data viitoare alcool sanitar, veti stii cum sa-l utilizati cat mai eficient.
Previous
Next Post »