Soseaua Catelu 42 - Alina Nedelea

Soseaua Catelu 42 este o carte autobiografica. O autobiografie, ca o operatie pe cord deschis. Alina Nedelea este copilul, adolescenta, tanara, femeia care iti vorbeste prin condei litere, tastatura despre evenimentele vietii ei. Evenimente care pe mine, ca si cititor m-au tulburat, m-au intristat, m-au speriat, dar in acelasi timp au crescut in mine aprecierea fata de aceasta femeie (care e actrita). 


Are puterea sa treaca peste tot ce i se intampla si mai are si curajul sa vorbeasca despre asta. Deschis, fara ocolisuri sau cuvinte peste care este asezata o perdea de matase. Cati putem vorbi despre evenimentele neplacute din viata noastra deschis, fara perdea?

De cateva ori, pe parcursul cartii, am perceput povestile ei drept stigate de eliberare. Un fel de eliberare sincera si terapeutica. In acelasi timp eu, mi-am fost recunoscatoare mie ca am putut citi cartea, i-am fost recunoscatoare Alinei ca mi-a impartasit viata ei si apoi, am fost recunoscatoare vietii ca a fost blanda cu mine!

Alina Nedelea te invata cum sa te ridici, cum sa cazi si mai ales cu sa-ti asumi propria cadere. Alina Nedelea te invata ca nu doar maturitatea e de ajuns in calea vietii neblande uneori, ci mai ai nevoie si de un psihic tare!

Este o carte pe care as citi-o din nou peste 10 ani. Este o carte intima, este viata unui om care iti da o oglinda. Depinde de tine ce vezi in oglinda pe care Alina ti-o daruieste prin cartea ei!
Previous
Next Post »