Cu Refinantarea Scapati de Probleme

Nu suntem romani daca nu avem rate in banca! Cam aceasta este realitatea in care traim. Indiferent de venitul pe care il aveti, o rata in banca este un lucru la fel de real ca soarele diminetii. Orice actiune de anvergura pe care o intreprindem, de la o renovare, pana la achizitia unei case presupune, de cele mai multe ori, accesarea unui credit bancar. Si asta, de cele mai multe ori, pentru ca salariul nu este suficient pentru a acoperi toate cheltuielile unor asemenea proiecte. O rata in banca, in schimb, daca indeplinim conditiile cerute de creditor, este o metoda rapida si foarte eficienta de a avea acces la lichiditati si, drept urmare, de a ne pune in practica ideile si proiectele, de la cele mai simple, la cele mai complexe. Insa, ce facem daca am facut deja un credit cu ceva timp in urma si, peste ceva timp, ne dam seama ca avem nevoie de o alta suma de bani, fie pentru un proiect nou, fie pentru o urgenta? 


Cea mai buna solutie este sa apelam la o refinantare. Aceasta poate fi facuta, in general, cu banca de unde am luat intial creditul. O refinantare inseamna a acoperi creditul intial, a lua o suma extra si, desigur, a prelungi perioada de rambursare. In plus, fluctuatiile universului bancar pot face ca o refinantare sa fie mult mai convenabila pentru buzunarul nostru. Cum? Prin faptul ca putem prinde o dobanda mai mica si o rata mai redusa fata de cea luata initial. De asemenea, refinantarea se poate face si cu o alta banca daca aceasta ne ofera conditii mult mai bune.

Cum stim insa ce banca este cea mai buna pentru noi? Nu este o solutie sa alergam din banca in banca. Pierdem timp si multimea de informatii ne va coplesi, cu siguranta. Insa, tehnologia, ne poate ajuta in cel mai bun mod pentru a lua o decizie! Este vorba despre platforma VreauCredit.ro, creata special pentru romanii care au sau vor sa faca rate si care nu au timp pentru a merge din banca in banca. Fie ca sunteti acasa sau la birou, cu ajutorul acestei platforme puteti gasi tipul de rata sau de refinantare care vi se potriveste cel mai bine cu doar cateva click-uri si in doar cateva minute. Nu este un orar in care puteti face asta, pentru ca platforma functioneaza 24/24 si 7/7. 

Astfel, introducand suma dorita, perioada de rambursare si tipul creditului, puteti afla ofertele tuturor institutiilor bancare si nebancare din Romania. In prima instanta, vi se vor afisa rata lunara, dobanda, DAE, tipul de rata, adica variabila sau fixa, suma totala ce trebuie returnata etc. Dand click pe o oferta interesanta veti afla si alte detalii ce va vor putea fi de ajutor. In plus, puteti aplica pentru un credit direct online urmand ca ulterior sa va prezentati la banca pentru a semna actele. O refinantare este mult mai accesibila daca aveti acest instrument la indemana.

Asadar, daca aveti un necaz, o problema sau pur si simplu credeti ca va trebuie niste bani extra, cu VreauCredit.ro veti facilita procesul de decizie!
Previous
Next Post »