Carti despre Frumusete si Moda

Daca vrei sa citesti o carte buna despre frumuste, moda si stil care sa merite sa-ti ocupe tot timpul liber si nu numai, iti sugerez urmatoarele. Sunt foarte bune si scrise de femei care stiu cea ce isi doreste o femeie.


Cum sa fii o lady. Mic tratat de eleganta

Este scrisa de Candace Simpson Gilles si cuprinde multe citate femeia tanara, de cariera care iubeste moda, este fashion si multilateral dezvoltata. Daca esti o femeie ce ii place sa faca lucrurile foarte repede si intr-un timp scurt, aceasta carte este exact ce iti trebuie.

Victima modei

Aceasta carte a modei este scrisa de jurnalistul de origine romana Ovidiu Buta si contine multe idei interesante si inedite despre moda si stil. In aceasta carte gasim si multe citate despre designerii care mai au foarte mult pana cand vor putea fi numiti designeri de moda. Daca vrei sa vezi despre ce este vorba iti recomand sa o citesti.

Totul despre stil

Este scrisa de criticul de moda Nina Garcia si scrie despre tot ce inseamna moda si stil. Ea a fost de-a lungul multor ani director de fashion a editiilor americane ale revistelor Elle si Marie Claire.

Frumusetea se invata

Aceasta carte este scrisa de frumoasa Dana Sota care a fost si este de 10 ani in industria modei si a frumusetii din Romania. Dana Sota si-a scris gandurile legate de frumusete in aceasta carte si recomanda multor femei sa o citeasca si sa invete tot ce inseamna frumusete.

Eleganta de la A la Zoe

Este scrisa de celebra si frumoasa stilista Rachel Zoe. Este o femeie de succes cu o cariera frumoasa alaturi de multe vedete de la Hollywood. Ea a lucrat foarte mult cu vedete precum Cameron Diaz, Kate Hudson, Eva Mendes, etc.
Previous
Next Post »