Proceduri Faciale pentru Buze

Internetul, mass-media si societatea au stabilit standarde de frumusete pe care sa le urmeze femeile. In mod inconstient, o multime de femei sunt victime ale standardelor stabilite. Chiar daca am devenit, in mod inerent, mai inteligenti ca specie, in special dupa aceasta dezvoltare tehnologica masiva, suntem inca foarte primitivi cand vine vorba de intelegerea si de acceptarea modului in care societatea se joaca cu mintea noastra. 


Femeile sunt inconjurate de semnale diverse, care le spun cum ar trebui sa arate, sa vorbeasca, sa se comporte si asa mai departe. Atunci, bineinteles, vom avea probleme sa ne simtim bine in pielea noastra, suficient de bine incat sa nu ne pese de canoanele pe care societatea le impune. Desigur, pana la urma, daca nu putem sa ne impacam cu ceea ce Mama Natura ne-a oferit, putem apela la divesre proceduri sau tehnici de infrumusetare, chiar daca acestea implica bisturiul, pentru a atinge acele standarde care ne fac sa ne simtim mai bine. Insa, inainte, trebuie sa nu uitam ca standardele de frumusete sunt temporare. La fel ca orice altceva in viata asta. 

Astazi, vom arunca o privire asupra a cat de mult s-au schimbat standardele de frumusete pentru femei de-a lungul timpului cand vine vorba de buzele ideale. O curba specifica a buzei ar fi putut fi considerata extrem de sexy in urma cu zece sau o suta de ani, dar acum nu mai este. Dupa zece ani, curba poate fi iar la moda si asa mai departe. In ziua de azi, buzele carnoase, pline sunt un ideal de frumusete. Poate ca buzele pline nu vor mai fi admirate la fel peste cativa ani. Buzele subtiri pot ajunge la moda. Nu vom sti niciodata. Doar timpul stie. Acesta este motivul pentru care ar trebui sa incepem sa ne gandim sa ne dezlipim de aceste tipuri de asteptari si sa incepem sa ne iubim corpul. 

Si totusi, pentru buze carnoase exista remedii temporare, deci ce vor putea fi indepartate in cazul in care acest tipar nu mai este la moda. Puteti apela la proceduri minim invazive, prin injectarea acidului hialuronic, la cabinete si clinici medicale specializate. De exemplu, la Clinica Dr. Gad Renert, veti avea parte de proceduri efectuate in mod corespunzator, de unul din cei mai buni specialisti din tara. Puteti gasi foarte multe informatii pe site-ul https://www.dr-renert.com/proceduri-faciale/buze

Mai jos, vom enumera pentru dvs. cateva date despre modul in care standardele de frumusete s-au schimbat si s-au modificat de-a lungul deceniilor. 

In zilele noastre
A existat un studiu care a luat in considerare 353 de imagini cu modele aparute in revista Vogue, intre 1960 si 2011, cu scopul de a analiza buzele modelelor. Rezultatele arata ca, din 1960 pana in 2011, nici buzele superioare, nici cele inferioare nu au crescut in timp, iar raportul dintre marimea buzelor superioare si dimensiunea buzelor inferioare nu s-a modificat. 

Dar standardul de a merge inainte si inapoi, de la subtire pana la plin este ceva la care istoria poate depune marturie, de exemplu, daca luam in considerare fetele femeilor care apar in tablouri celebre de-a lungul timpului. Intrebarea potrivita pentru acest deceniu, cand vine vorba de buzele ideale, ar fi, asa cum am spus, cat de carnoase sau pline le putem face? Kim Kardashian sau Angelina Jolie sunt standarde ale femeilor care doresc buze carnoase.  

1990
Aceasta este perioada in care buzele pline au inceput sa devina cu adevarat la moda. Gurile cu buze mari si expresive erau acel ceva care le lipsea femeilor. In standardul de frumusete, buzele trebuiau sa fie pline, cu un ruj rosu profund sau subliniate cu un contur al creionului. Julia Roberts a fost, fara indoiala, modelul anilor ’90. 

1980
Grosimea si definitia sunt standardele care au caracterizat anii 80. Buzele masive nu erau in lumina reflectoarelor. Dintii si zambetul erau insa vedetele. Heather Locklear era chipul iconic al acestor ani. 

1970
Farrah Fawcett sau Jane Birkin au fost cele care au dat tonul in anii '70. In anii 1970, femeile aveau un aspect bronzat, atletic si natural. Glosurile clare sau rujurile roz si nude perla acopereau buzele care nu erau excesiv de carnoase, insa foarte frumoase si senzuale. 

1960
Twiggy este reprezentanta anilor ‘60. A fost un model de adolescenta cool in Londra, in anii '60. In acesti ani, liniile si formele erau mai importante decat volumul buzelor. 

1950
Simetria era regula anilor '50. O gura foarte simetrica, care era mai larga si mai definita ca niciodata, a devenit la moda. 

Am putea continua la nesfarsit cu exemplele, pentru a va arata cat de mult s-au schimbat aceste standarde de frumusete ale buzelor ideale si, odata cu ele, perceptia asupra frumusetii. Frumusetea nu este ceea ce societatea ar trebui sa determine. Daca va place o parte specifica a corpului, nu ar trebui sa conteze daca societatea o percepe ca fiind mai putin atragatoare. Toata lumea are o viziune diferita asupra lumii. Fiecare are unicitatea si trasaturile proprii. Buzele pline, subtiri, medii sau orice alt tip sunt frumoase. Insa, daca doriti o schimbare, o interventie minim invaziva nu poate face rau nimanui. Pana la urma, felul in care ne simtim este cel care conteaza!
Previous
Next Post »