Decoratiuni de Nunta Naturale

Vrei ca nunta ta sa fie de vis, ca invitatii sa fie impresionati si sa ramana uimiti? Apeleaza la decorul natural! Nimic nu este mai placut decat o nunta cu decoratiuni naturale si originale. Daca vrei sa ai o nunta de neuitat opteaza pentru decoratiunile de mai jos:


Decoratiune cu pietre

Pune la fiecare masa un bol cu pietre albe sau  in ton cu decorul restaurantului si sigur vei atrage atentia. Poti pune chiar si pietre cu semnificatii si langa ele un biletel care sa contina simbolistica lor.

Decoratiune cu grau incoltit

Pus int-un bol sau pe o farfurie, simplu sau accesorizat, cu flori sau altceva, graul incoltit este o moda acum pentru nunta si este si o decoratiune foarte naturala.

Decoratiune cu mere verzi

Marul este un simbol al dragostei, tineretii si fericirii si nu are cum sa lipseasca de la nunta ta. Merele verzi puse int-run decor spectaculos la masa invitatiilor vor avea un efect frumos, fie puse intr-un bol in locul clasicului cosulet cu fructe, fie puse intr-o alta ordine, cum ar fi.

Decoratiune cu crengute

Ajuta decoratiunea cu niste crengute naturale de copac. Creeaza un aranjament frumos care sa sugereze copacul dorintelor si sigur lumea de la nunta ta va fi incantata.

Decoratiune cu nisip

Nisipul iti inspira relaxare si combinat cu niste lumanerele sau stelute de mare iti da un sentiment de caldura sufleteasca. Poti decora masa cu nisip pus int-un bol si peste el o lumanare sau pus pe un platou cu niste scoici sau stelute de mare.
Previous
Next Post »