Cu OVB Romania Asigurari de Viata iti Rezervi O Batranete Fericita si O Viata Sigura

Imi plac oamenii atenti din jurul mei, care imi spun in permanenta: Nu calca acolo! Pamantul este alunecos. Ai grija la scara aceea! 


In general, oamenii sunt asemenea lui Ilie Moromete. S-au fript ei cu fasole abia luata de pe foc, nu spun nici copiilor lor ca arde, sa se friga si ei. Consider ca ar trebui sa ne impartasim experientele pozitive, nu pe un ton didactic, ci pe un ton amical. In ceea ce privesc sfaturile financiare pe care le-am tot primit, trebuie sa va spun ca sunt de doua categorii: 

1. “Traieste-ti viata, fiindca o data esti tanara! Cumpara-ti haine din belsug, produse de machiaj, plimba-te si mergi la restaurant! Vei vedea tu ce vei face la batranete. Sa ajungem pana acolo!” 

2. ”Fa-ti neaparat o asigurare cu OVB Romania asigurari de viata! Nu te costa mare lucru si in plus nu ai idee cat este de avantajoasa!” 

Omul stie sa se dsitreze si sa cheltuiasca si singur, nu este nevoie sa il sfatuiasca altcineva. De pilda, am un cosulet din rachita cu peste 30 de rujuri si tot mai imi cumpar. Normal ar fi sa le consum pe cele pe care le am sau sa le arunc pe cele care au depasit 6 luni, sa le pastrez pe cele bune si dupa ce le termin, sa mai cumpar. La fel mi s-a intamplat si cu fondul de ten. Am luat un set de 200 de lei si acolo a ramas. M-am dat cu el de vreo 5-6 ori. Haine, nu mai incap in sifonier. Si atunci, mi-am dat seama ca trebuie sa tin cont de al doilea sfat. 

Am fost genul de om sanatos-sanatos, dar a sosit si ziua in care au aparut problemele. Auzeam in jurul meu despre dureri de maini si de picioare si nu credeam sa simt si eu junghiurile acelea. 

Ce beneficii imi va aduce o asigurare de viata? Foarte multe, fiindca tine locul unei asigurari de sanatate, in caz de deces costurile inmormantarii sau ale repatrierii pot fi zero si inlocuieste cu succes si contul de economii. Este tipul de produs 3 in 1 la cel mai avantajos pret de pe piata. Iti este de folos in 3 situatii ipotetice si crede-ma, nu poate exista a patra! 

1. Te-ai imbolnavit grav, dar ai asigurarea in buzunar. Banii sunt din ce in ce mai putini si tratamentele mai costisitoare. Ai nevoie de o operatie grea si neaparat de o internare la un spital special. Stiai ca polita de asigurare de viata iti deschide portile celor mai bune clinici particulare cu care asiguratorii au contract? Prin intermediul ei, beneficiezi de investigatii la timp, de tratamente si interventii si in cazul in care nu mai poti munci, ti se aloca lunar o suma din care sa traiesti. 

2. Imi este greu sa vorbesc despre asta, dar cand ai facut asiguarea, ai luat in calcul moartea ta. Te-ai gandit ca: ”Vine o zi, cand se va sfarsi” si nu ai vrut sa ii lasi pe ai tai datori pe viata, ca sa te aduca pe tine in tara din Italia, Franta sau Germania, tarile in care te-ai dus sa lucrezi. Te-ai dus acolo sa faci rost de bani ca lor sa le fie mai bine. Deja ai ales scolile cele mai bune pentru copiii tai, ca ei sa nu mai munceasca din greu, dar iei in calcul si posibilitatea aceasta. Te apreciez mai mult ca te-ai gandit la asta, decat daca nu ti-ar fi pasat de ai tai. Iubirea ta fata de ei poate fi demonstrata in fata oricui cu aceasta asigurare de viata! Ea face mai mult decat toate declaratiile de dragoste facute fara acoperire. 

3. Iei in calcul si faptul ca vei fi sanatos si vei trai, sa iti vezi copiii mari, la casele lor si mai ales, domni cu multa carte. In cazul acesta, te gandesti si la tine si la jumatatea ta, la clipa aceea in care copiii isi vor lua zborul din cuibul parintesc, iar voi aveti nevoie de bani sa va plimbati, sa iesiti la restaurant, sa retraiti a doua tinerete. 

Cred ca te-ai convins ca OVB Romania te ajuta sa ai o viata lipsita de griji, atat in ceea ce ii priveste pe cei dragi, dar si in ceea ce te priveste pe tine! 

Hai, spune-mi ca renunti la risipa si ca tot ce reusesti sa economisesti investesti in asigurari, mai ales ca asiguratorul are grija sa iti inmulteasca finantele pe care le dai in grija! 

Viata este de cele mai multe ori cum ti-o faci, de aceea nu mai sta impasibil fata de viitorul incert. O asigurare de casa, de viata, de sanatate, o pensie facultativa vor face sa iti fie mult mai usor atunci cand pierzi sanatatea si puterea, cand simti ca toate necazurile se abat asupra ta. 

Fii prevazator si asa vei indulci putin incercarile vietii!
Previous
Next Post »