Smartphone-urile - Moft sau Necesitate

Jonglam in prezent cu totii intre ideea de moft si necesitate a unui smarphone. Cat de util si necesar este el, cat de toxic si inutil, aflam astazi impreuna. Odata ce cresti cu astfel de aparitii tehnologice, care mai de care mai performante, ajungi la ideea ca existenta unui smarphone si lansarea unui astfel de dispozitiv tot mai performant nu este o fita. Desigur, nu putem trece cu vederea aceasta remarca ce este de fel mai intens utilizata de cei care nu cunosc foarte bine aspectele tehnologice sau de cei care sunt deranjati de faptul ca nu ocupa primul loc in tot si toate. Idea de moft exista si este reala, insa ii simt aparitia doar atunci cand, dincolo de nevoile esentiale, de existenta si trai, apare aceasta dorinta care ar trebui sa fie de fapt pe ultimul loc. 


Intai ar trebui sa ne axam pe imbunatatirea conditiilor de trai si pe cresterea randamentului financiar/personal, pe stabilitatea economica si pe acoperirea necesarului zilnic, urmat de astfel de achizitii ce se pot transforma in cadouri de mare efect. Ca exemplu concret, nu ar trebui sa fii consecvent pe ideea ca trebuie sa ai ultimul model de Iphone daca nu ai neaparata nevoie si daca stilul tau de viata si de dezvoltare nu se reflecta intru tocmai prin detinerea unui astfel de telefon. Cu precadere este mai importanta investitia in casa, in familie si in educatie, decat intr-un telefon cu costuri ridicate. In locul acestuia bineinteles, exista zeci de modele cu mult mai accesibile, pe care si le poate permite orice om de rand fara a fi nevoit sa faca fel si fel de compromisuri. 

Telefoanele performante aka smartphone-uri de ultima ora sunt o necesitate atunci cand activezi in domenii importante de activitate sau atunci cand ai numeroase pasiuni pe care ti-ai dori sa le transformi in meserii, de exemplu. Daca cochetezi cu arta fotografiei, atunci ai nevoie de un telefon performant care sa-ti permita crearea de fotografii clare, din unghiuri ideale si cu o constructie cat mai realistica si mai atragatoare. La fel si in cazul in care esti un om de afaceri pentru care un astfel de telefon nu ar presuppune un compromis si pentru care cel mai important este calitatea, durabilitatea, rularea impecabila si operarea rapida. 

De remarcat la domeniul necesitate sunt si accesoriile asociate cu un astfel de dispozitiv mobil. Predominant, orice detinator al unui smarphone de ultima ora va alege huse telefoane de amploare, 100% sigure si de efect. Rolul lor este acela, bineinteles, sa ofere un plus noii achizitii, careia sa-I mentina starea perfecta si conditia estetica la valorile initiale de achizitie. Totodata, aceste huse phone xr sunt privite cu ochi buni si datorita faptului ca ele mentin dispozitivele mobile in perfecta stare chiar si dupa o perioada indelungata de utilizare, protejandu-le de zgarieturi, spargeri ale ecranului, samd. De asemenea, achizitia unei huse este cu mult mai accesibila decat eventualele reparatii. In caz de defectiuni, este oricand mai simplu sa intervii cu o noua husa decat sa schimbi anumite piese. 

Iata, asadar, ca accesoriile de telefon si smarphone-urile pot fi privite din ambele unghiuri.
Previous
Next Post »