Reintinerire si Tratament cu Venin Made in Romania

Apimond, va ofera trei produse cosmetice pe baza de venin de albine purificat. Este vorba despre masca de reintinerire, crema si serul tratament, care restabilesc echilibrul natural al pielii, o hidrateaza si au un efect de lifting vizibil inca de la primele utilizari, imbunatatesc textura si aspectul pielii, conferind tenului luminozitate si stralucire.


Stim ca mai multe persoane publice inclusiv vedete locale si din strainatate folosesc o varianta naturala a botoxului, si anume o crema care are ca ingredient principal veninul de albine. Camilla, ducesa de Cornwall, se numara printre personalitatile devotate mastii cu venin de albine care promite sa tina ridurile la o distanta mai mare decat orice alt produs deja existent. 

Mai putem aminti de Michelle Pfeiffer care este considerata una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood. Ne intrebam, secretul ei care este? Cat despre frumusetea tenului, Michelle Pfeiffer se numara printre celebritatile care nu au ramas indiferente la efectele uimitoare ale veninului de albine asupra pielii. Mai multe informatii despre aceste produse gasiti pe pagina celor de la Apimond.
Previous
Next Post »