Proteine din Plante

Amway prezinta Nutrilite proteine din plante, o sursa de proteine din soia, grau si mazare, disponibila sub forma unei pulbere fine care asigura organismului necesarul zilnic de proteine si aminoacizi esentiali. Fiind unul dintre macronutrientii de baza intr-o dieta echilibrata, proteinele trebuie consumate in fiecare zi pentru a ne mentine starea de bine. 


Majoritatea persoanelor intampina dificultati in a consuma cantitatea recomandata de proteine in alimentatie si, de aceea, o sursa de proteine de inalta calitate, precum Nutrilite proteine din plante, le ajuta sa ofere organismului „combustibilul” de care are nevoie, declara Gene Maly, Senior Nutrilite Research Scientist. 

Nutrilite proteine din plante nu contine lactoza si este o alternativa optima si de calitate pentru sursele traditionale de proteine ca de exemplu carne rosie, branzeturi, oua sau lapte integral, in paralel cu o dieta echilibrata si un mod de viata sanatos. O simpla constatare In istoria marcii Nutrilite, observarea comportamentului alimentar al vacilor a fost o revelatie pentru fondatorul acesteia, Carl Rehnborg. 

Dupa ce s-a intors din China la inceputul anilor 1900, a observat ca cele mai sanatoase vaci aveau o dieta compusa din lucerna si apa, aveau blana mai stralucitoare, produceau cel mai mult lapte si luau mai mult in greutate. Si-a dat seama ca pentru o dezvoltare buna, vacile aveau nevoie de nutrientii esentiali care se regasesc in plantele precum lucerna. 

Astazi, cercetatorii Nutrilite au pornit de la constatarea lui Carl Rehnborg si au dus-o un pas mai departe, reintorcandu-se la sursa naturala, creand o pulbere de proteine pe baza de plante care asigura toti aminoacizii esentiali de care au nevoie oamenii in alimentatie. Aceasta idee simpla a condus la realizarea produsului Nutrilite proteine din plante. 

Daca aveti o alimentatie insuficienta, o dieta sanatoasa, bogata in nutrienti esentiali, ar trebui sa fie prima alegere pentru a-i oferi organismului nutritia de care are nevoie. Dar studiile de cercetare au aratat ca majoritatea persoanelor nu consuma cantitatea zilnica recomandata de fructe si legume, privand organismul de elemente importante pentru sanatatea lor. Organismul uman nu produce 9 dintre aminoacizii esentiali gasiti in proteine si, de aceea, trebuie fie aprovizionat zilnic. 

Astfel, daca organismul are nevoie de mai multe proteine decat ceea ce obtineti doar din alimentatie, suplimentarea acestora joaca un rol important pentru a ajuta la completarea carentelor alimentare. Nutrilite proteine din plante este comercializat doar prin intermediul distribuitorilor Amway. Pentru informatii suplimentare, puteti accesa www.amway.ro.
Previous
Next Post »