Interviu Ale Blake

Cel mai frumos este sa iti permiti sa fii tu insuti in orice situatie! Spontana, hotarata, sigura pe ea si cu „suflet de copil zvapaiat”, asa se descrie frumoasa solista, Ale Blake, pe care o vedeti cantand alaturi de cunoscutul Dj roman, Sasha Lopez. In plan muzical, Ale Blake alaturi de Sasha Lopez si Broono se bucura de un mare succes la nivel international si national. Frumusete, talent, charisma sunt doar cateva dintre calitatile pe care le are. 


Canti alaturi de Sasha Lopez si Broon. Cum te simti in aceasta ipostaza? Ale Blake: Uuuuu cate complimente... Cum ar putea sa se simta o femeie cand este foarte protejata?! Minunat! Cu "fratele" si sotul meu langa mine ma simt in siguranta maxima, incat nu se mai uita la mine prea intens vreun cavaler! 

Suntem o echipa minunata si o spun fara pic de modestie, iar asta au vazut toti fanii nostri de peste tot. Cine vede show-ul nostru intelege ca de fapt noi suntem „nebuni”... in viata de zi cu zi suntem la fel ca si pe scena si chiar cred ca acesta este secretul nostru: sa fim 100% noi. Cel mai frumos este sa iti permiti sa fii tu insuti in orice situatie!
Previous
Next Post »