Cauti un Nou Motor Electric Trifazic - Ci.ro este Solutia

Motoarele electrice trifazate sunt foarte intens utilizate la scara larga pentru mii de aplicatii industriale si sunt localizate in toate fabricile, deoarece acestea reprezinta practic motorul tuturor proceselor de fabricare. 


Principalul scop al unui motor electric in general, este acela de a transforma energia electrica in energie mecanica. Un motor trifazat standard este auto ventilat, cu rotor in colivie si este construit in conformitate cu cele mai recente standarde internationale privind deformarile electrice si mecanice. 

Deoarece este vorba de realizarea proceselor de fabricare, un astfel de motor trifazic trebuie achizitionat cu grija pentru ca in functie de ce poate oferi, sa se incadreze perfect pentru nevoile dumneavoastra. 

Mecha Tech SRL este cea mai bune solutie pentru toti cei care au nevoie de un motor trifazic performant si de cea mai buna calitate, acestia prin intermediul site-ului Ci.ro comercializand cele mai bune si eficiente aparaturi pentru aplicatiile industriale. Motoarele electrice trifazate sunt de mai multe tipuri, insa toate au: 
 • Clasa de protectie impotriva apei si a prafului IP55 
 • Clasa de izolatie F 
 • Functionare S1, optional pana la S9 inclusiv 
 • Zgomot redus 
Apeland la acestia va pot livra si executii speciale in functie de cereri. Aici intra mai multe tipuri de motoare, cu ax dublu, servo ventilate, pentru diferite medii, tensiuni sau frecvente speciale, pentru uz extern si lista poate continua. Aceste motoare electrice trifazice standard sunt construite cu 2, 4, 6 sau 8 poli, cu rotatii pe minut ce corespund in functie de numarului de poli, dupa cum urmeaza: 3000 rpm-2800 rpm, 1500 rpm-1400 rpm, 1000 rpm-900 rpm, 750 rpm-700 rpm. 

De asemenea, pentru aceste motoare electrice trifazate comercializate pe Ci.ro, exista si mai multe tipuri de montare: B3 cu picioare, B5 cu flansa mare, B14 cu flansa mica si B35 cu flansa si talpa. Si acesta este un criteriu de care trebuie sa tineti cont in momentul in care aveti nevoie sa achizitionati un motor electric trifazat. 

Pe langa aceste motoare electrice trifazate, pe site-ul celor de la Ci.ro veti gasi multe alte echipamente industriale ce sunt impartite in urmatoarele mari categorii, toate produsele avand atasata o descriere astfel incat sa puteti fi siguri de urmatoarea achizitie: 
 • Motoreductoare 
 • Transmisii 
 • SNEC 
 • Elevatoare 
 • Vibrare 
 • Materiale tehnice 
 •  Conveioare 
Cu ajutorul echipei Ci.ro veti beneficia de cele mai bune si intuitive solutii tehnice, adaptate si individualizate, astfel incat fiecare client in parte sa poate beneficia de cele mai bune servicii in functie de nevoile pe care le are.

Toata apratura comercializata de catre Mecha Tech prin site-ul Ci.ro, este de cea mai buna calitate, urmarindu-se strict nevoile clientilor care au nevoie de echipamente durabile si puternice. Preturile chiar daca nu sunt cele mai mici de pe piata, sunt cele mai avantajoase din punctul de vedere al raportului pret/calitate. 

Alegeti Ci.ro pentru orice tip de echipament din categoriile mai sus mentionate si cu siguranta veti fi foarte multumiti de alegerea facuta. Pentru orice nelamurire nu ezitati sa ii contactati pe acestia prin intermediul datelor de contact prezentate pe site si cu siguranta veti primi raspunsul corect indiferent de intrebare.
Previous
Next Post »