Lego - Cadoul Ideal pentru Copii Cuminti

Cadourile de Craciun sunt cele mai asteptate cadouri din tot anul. Cei mici si-au facut de mult scrisorile catre Mos Craciun si acum asteapta sa primeasca ceea ce si-au dorit. Una din cele mai apreciate jucarii din Romania, dar si din lume, este Lego. De fapt, Lego este o intreaga industrie care de zeci de ani ii incanta pe cei mici, dar si pe cei mari cu seturi de constructii amuzante, interactive, creative. Lego nu este doar o jucarie obisnuita. Lego este un concept, o forma extraordinara de a-i ajuta pe copii sa se dezvolte, sa creeze, sa construiasca conform modelelor sau asa cum le dicteaza propria lor imaginatie. 


Copiii cuminti (si cu totii au fost cuminti) vor primi, cu siguranta, anul acesta, cel putin o un set Lego. Este modul ideal de a-i face fericiti pe cei mici pentru ca este imposibil ca acestora sa nu le placa faimoasele cuburi de constructie. Jucariile Lego sunt disponibile la magazinul online Dwyn.ro. Pentru cei mai mici dintre strengari se pot achizitiona seturi de Lego Duplo, cu forme mari si ce nu pot fi inghitite de acestia. Pentru cei mai mari, sunt numeroase seturi de constructii. Unele fac parte din colectiile tipice pentru Lego, altele insa sunt create in colaborare cu francize extrem de cunoscute cum ar fi: Star Wars, Harry Potter, Disney si multe altele. 

Pentru fetite, din seria Disney, puteti comanda Elsa si Palatul ei magic de gheata. Este un set de constructie cu 701 piese si mai multe figurine. Fetita va merge cu sania Annei la Palatul de gheata, apoi o va ajuta pe Elsa sa isi foloseasca puterile pentru a deschide usile si a dezvalui podul culisant pentru o intrare mai mult decat grandioasa in castel. Va savura ceaiul si prajitura in sala mare, apoi va intinde scara magica pentru a explora dormitorul de la etaj. Cea mica se poate juca afara in fortul de zapada si pe terenul de joaca, unde Olaf, Marshmallow si Omuletii de zapada abia asteapta. Este o jucarie fantastica, pe care fetitele o vor adora. De asemenea, la Dwyn.ro puteti gasi o multime de alte seturi pentru baietei. 

Intrati pe site si comandati cat mai repede pentrua avea cadourile potrivite pana la Craciun.
Previous
Next Post »