Smartphone-ul Perfect pentru Oricine - Insignia 550i

Incepand cu partea de design si aspect nu pot sa nu remarc faptul ca Insignia 550i este un telefon care arata foarte bine. Eu am gasit un model pe negru care imi place foarte mult si chiar vreau sa il achizitionez de Craciun. De foarte multe ori ne plac gadgeturile cu un aspect placut si Insignia 550i este un astfel de gadget cu care te poti lauda. 


Un telefon spectaculos atat ca si specificatii tehnice dar si ca design

Asa cum putem vedea si in imagine, este un smartphone cu ecran foarte mare, pe gustul meu, de 5,5 inch, cu un display formidabil care atinge cele mai inalte standarde de performanta. Ecranul are rezolutie Full HD 1920×1080 cu peste 400 PPI. 

Nu ai cum sa nu lauzi un astfel de telefon cand vezi ca este exact ce iti doresti si poti face pe el o multime de lucruri fara probleme. Mie imi plac filmele si urmaresc foarte des tot felul de clipuri pe Youtube asa ca ma intereseaza cum este ecranul si cat de clar se vad clipurile pe el. Ei bine, la Insignia 550i avem ecran Full HD pe care imaginile sunt proaspete si foarte clare. 

Insignia 550i dispune de tehnologia IPS Full HD astfel incat avem parte de unghiuri optime pentru vizualizarea blogurilor/siteurilor, culorile fiind redate perfect din orice unghi. Un lucru important pe care il precizez aici, este faptul ca acest tip de ecrane nu creaza umbre cand se umbla cu degetele pe ele.

Hai ca am vorbit destul de mult doar despre ecran, insa nu pot omite nici un lucru fiindca toate lucrurile care au legatura cu Insignia 550i sunt importante, deci trebuie mentionate. Ca tot suntem la partea de design, nu trebuie sa omit faptul ca Insignia 550i are un design elegant, este foarte subtire, avand o grosime de doar 8 mm.

Cum sa nu iubesti un astfel de smartphone? Are ecran perfect pentru filme, jocuri 3D si multe alte aplicatii, este subtire si are si doua camere perfecte pentru a surprinde cele mai frumoase momente. Camera principala este de 13 megapixeli, iar cea frontala are 2 megapixeli si este perfecta pentru Selfie-uri, ca tot sunt la moda in ultima perioada. 

Pe partea din spate mai avem microfonul, boxa, butoane laterale pentru volum si blocare a ecranului sau oprire/pornire dispozitiv, porturi micro-usb si audio jack.
Previous
Next Post »