Lectura de Relaxare - Ce Citim cand Avem numai Cateva Minute la Dispozitie

Cand timpul liber al fiecaruia este din ce in ce mai limitat, cand orele de munca se intind mult dupa orele 17-18 si weekendul este 24 din 24 programat pentru diverse mici indatoriri sau evenimente careva solicita prezenta, persoanele carora le place lectura ce citesc, si mai ales cand apuca sa mai citeasca ceva de calitate?!


Este adevarat ca iubitorii lecturii gasesc cateva minute pe zi chiar si inainte de culcare pentru a citi cateva pagini, insa nu mereu timpul o permite si nu tot timpul lectura pe care o facem avem nevoie sa fie de divertisment sau curiozitate, ci si utila.

Pentru ca ziarele sunt departe de a prezenta ceva util, pentru ca revistele de calitate sunt din ce in ce mai rare, pentur cei care au acces la internet raman blogurile. Ele ne pot pune la curent cu ce a mai aparut nou, ce mai este bun pe piata si merita recomandat, ne mai incanta cu o poveste, o gluma, putina politica, intr-un cuvant blogurile sunt o lectura ce poate fi pe placul multora pe langa binecunoscutele carti care raman in continuare o poarta catre alte lumi, dacavnu mai bune, cel putin mult mai interesante.

Revenind la cititul de bloguri, fiecare are cate un blogger preferat pe care il recomanda cu fiecare ocazie ca fiind cel mai bun. Mi se intampla la fel si recomand cu orice ocazie ioanap.ro, un blog care pe mine m-a cucerit datorita temelor atat de diverse pe care le atinge.

Cand am foarte putin timp liber, fac o pauza la job, calatoresc prin oras cu metroul sau taxiul, decat sa citesc presa de scandal sau o carte din care apuc doar o pagina doua fara a intelege prea multe, aleg blogul Ioanei pentru a citi despre lucruri frumoase, interesante, noi, placute, menite sa destinda cititorul nu sa il streseze sau supere.

Pentru mine cititul de bloguri este o pauza de cateva minute in care imi incarc bateriile. Si nu pot face asta citind stiri, drame sau presa de scandal ci interesandu-ma de noi locuri de vacanta, noi produse dedicate femeilor, noi aparitii pe scena muzicala, etc.

Alegeti-va un blog preferat, nu neaparat cel preferat e mine, Ioana P.ro caci sunt zeci de bloguri ce merita a fi citite. Alegeti unul care sa va scoata din rutina si sa faca pauza cu mult mai placuta si relaxanta pentru psihic si veti observa ca acele cateva minute in care nu ma mai ganditi la ziua in curs si intrati in contact cu ceva diferit care va distrage dar totusi va poate fi util mai tarziu ca informatie, va pot da un plus de energie apoi pentru a continua ziua cu alt tonus.
Previous
Next Post »