Sfaturi pentru Achizitionarea unui Set de Anvelope All Season

Desi la noi in tara acest tip de anvelope all season nu tine locul celor de iarna pe timpul sezonului rece, nu trebuie sa dezavuati utilitatea lor. Datorita profilului pe care acestea il au, ele ofera stabilitate pe suprafata de rulare indiferent daca aceasta este uscata sau acoperita de apa, bruma sau zapada usoara. Desigur, diferentele intre cele trei tipuri de anvelope sunt considerabile atunci cand vorbim despre calitatea suprafetei de rulare. 


Spre exemplu, anvelopele de vara sunt cele mai eficiente atuncic and asfaltul este cald si uscat. Ele permit atingerea unei viteze maxime mai ridicate, intr-un timp mai scurt decat cele de iarna. In schimb, acestea din urma sunt mai eficiente atunci cand suprafata de rulare este acoperita de zapada. Datorita profilului lor adanc, ele pot rula in conditii de siguranta atat pe zapada adanca cat si pe gheata. 

Un set de anvelope all season va va ajuta sa rulati in siguranta si atunci cand asfaltul este uscat, dar si atunci cand intemperiile pot sa ii afecteze considerabil calitatea. Acestea au un profil mai agresiv decat cele de vara, dar nu atat de pronuntat ca cele de iarna. Acest fapt le permite sa fie folosite in conditii de siguranta daca nu sunt intalnite fenomene meteo extreme cum ar fi caderi abundente de zapada sau caldura excesiva. 

La ora actuala, avand in vedere starea vremii un set de anvelope all season este chiar indicat. Luand in calcul precipitatiile care cad abundent pe suprafata de rulare si temperaturile scazute, profilul anvelopelor all season este perfect! Daca doriti sa achizitionati un astfel de set, atunci sugerez sa verificati site-ul best-tires.ro. Ofertele acestora pentru anvelope all season si pentru anvelope de iarna sunt in acest moment imbatabile. 

Pe langa preturile reduse la anvelope all season, Best Tires ofera si alte servicii conexe care va vor ajuta sa va pregatiti autovehiculul pentru toamna sau pentru iarna. La serviceul Best Tires puteti opta pentru o verificare a geometriei rotilor dumneavoastra sau puteti chiar sa va programati pentru un schimb de anvelope. Mecanicii calificati vor fi mai mult decat fericiti sa va ajute cu orice aveti nevoie pentru a rula in siguranta.
Previous
Next Post »