Cum se Pot Sterge Marcajele de pe Carosabil si Orice alt Tip de Murdarie Rezistenta

Poate v-ati intrebat vreo data cum se sterg marcajele de pe carosabil atunci cand o strada isi schimba regulile de circulatie si marcajele de pe jos trebuie refacute. Ei bine pentru aceasta operatiune se foloseste un sablator de mare putere care are capacitatea de a curata 100% urmele de vopsea vechie lasand suprafata curata, tocmai buna de re-marcat.


Cea mai frecventa solutie pentru stergere marcaje este sablarea umeda, care, indeparteaza cu succes orice urma de vopsea sau murdarie fara a face praf, fara a deteriora carosabilul si fara a polua deloc. Acest tip de sablare se poate folosi pentru orice tip de carosabil, indiferent daca acesta este facut din piatra sau asfalt, deoarece puterea sa de a sufla apa este reglabila si deci ofera o flaxibilitate maxima in ceea ce priveste presiunea, tocmai pentru a nu deteriora suprafata pe care este folosita.

Pentru ca, folosind un sablator uscat care utilizeaza nisip sau alte materiale pentru a curata, suprafetele pot fi afectate, cel mai recomandat pentru stergere marcaje sa fie folosita sablarea umeda, astfel incat carosabilului sa nu-i fie crescuta uzura, cu atat mai mult cu cat datorita interperiilor si a uzurii marcajele de pe carosabil nu au o viata prea lunga, fiind necesara reacerea lor frecventa.

Acest tip de sablare este de departe cel mai eficient, reusind sa curete cu succes orice tip de marcaje, in vederea trasarii unora noi fie la fel, fie diferite, in cazul in care strada pe care se lucreaza si-a schimbat proprietatile pentru soferi si in consecinta sunt alte reguli de circulatie de respectat.

Atat pentru marcaje cat si pentru o gama larga de suprafete, sablarea umeda reprezinta o solutie eficienta si total nepoluanta, iar cand spunem o multime de suprafete ne gandim atat la cele din beton cat si cele din metal, lemn, etc, ce trebuie curatate de murdarie foarte rezistenta sau de vopsea veche in vederea revopsirii.

Un raspuns pentru foarte bun pentru o multime de probleme il poate reprezenta un sablator ce foloseste apa pentru a curata, asadar daca va luptati cu o astfel de problema, nu ezitati sa apelati la servicii de acest gen caci veti fi uimiti de rezultate, cum spuneam mai sus, indferent de domeniu, sablarea umeda putand fi folosita pentru curatarea caroseriilor, stergerea graffitti-ului, curatarea vopselei de pe mobila, in industria navala si multe altele.
Previous
Next Post »