Serbati 1 Iunie cu Nichiduta.ro

Mai este putin si vine 1 iunie, ziua in care serbam toti copii din lume si toate bucuriile pe care ei ni le aduc zi de zi prin simple lor existenta. Si cum se poate serba mai frumos, acum ca si statul a decretat zi libera pentru parinti data de 1 iunie, decat printr-un cadou mult dorit de catre cei mici si o zi petrecuta in compania lor?!


Pentru a face din aceasta zi una de sarbatoare, magazinul online Nichiduta.ro vine in intampinarea parintilor cu o multime de surprize ce constau in jucarii, bucuria oricarui copil, dar si o multime de hainute, incaltaminte si accesorii pentru camera lor care sa-i bucure si sa le faca intraga copilarie frumoasa, asa cum artrebui sa fie a oricarui copil.

Nichiduta nu stie inca la ce cadou v-ati gandit exact, asa ca a reunit pe site in jur de 5000 de produse din care sa puteti alege ce se potriveste cel mai bine celui sau celor mici si, pentru a va fi si dumneavoastra usor sa faceti un cadou frumos de 1iunie, ne-am gandit sa va ajutam in doua moduri:

Primul mod in care Nichiduta va ajuta este sa ofere reduceri consistente, intre 10 si 45%, astfel incat si cu un buget mai redus sa aveti acces la jucariile pe care copilul dumneavoastra si le doreste de mult timp si l-ar face fericit sa le aiba.

Al doilea mod de a va ajuta sa serbati un 1 iunie reusit este acela de a va oferi posibilitatea achitarii coletului in rate. Nichiduta stie cat de costisitoare este cresterea unui copil si ca de multe ori o astfel de sarbatoare va poate prinde “pe picior gresit” asadar a implementat plata in rate fara dobanda. Nu aveti decat sa accesati sectiunea cum platesc a siteului www.nichiduta.ro si veti regasi acolo printre modalitatile de plata si aceasta posibilitate, oferita de Nichiduta in colaborare cu Card Avantaj sau Star BT.

Astfel, puteti cumpara ce aveti nevoie si plati apoi in 1 sau 12 rate lunare produsele, fapt ce va usura investitia si va mari bucuria de a avea posobilitatea de a va face copilul fericit cu ocazia acestei zile, aproape la fel de importanta ca si onomastica.
Previous
Next Post »