Jazz pentru Timp Liber de Calitate

Desi Bucurestiul este mare, uneori este dificil sa gasesti o varianta placuta, relaxanta si de calitate de a petrece timpul liber, tocmai de aceea ne-am gandit sa va recomandam, dupa parerea noastra cea mai placuta varianta pentru o seara in care nu vreti nici sa stati acasa dar nici sa exagerati cu petrecerile pana la rasarit. Este vorba despre jazz... despre concerte jazz, blues, country, atat de rare din pacate in capitala cu exceptia festivalurilor de nisa si atat de putin mediatizate, incat de obicei numai prietenii celor care canta si cativa ce au nimerit in localul respectiv intamplator se pot bucura de ele.


Recomandarea noastra este trupa Foxy Lady Band, o trupa in care canta, chitara si voce (al naibii de bine!) Roxana Stroe, fiica regretatului basist Corneliu Stroe, ea fiind in momentrul de fata singura chitarista de blues si jazz din tara sau mai bine spus singura care a considerat ca si noi romanii, mai ales bucurestentii inca mai meritam sa ascultam si acest gen de muzica nobila, aparte, parca venit direct din carciumile de poveste ale New Orleans-ului.

Daca va place jazz-ul si va era dor sa ascultati muzica in adevaratul sens al cuvantului, va invitam sa veniti sa o vedeti pe Roxana Stroe si a sa Foxy Lady Band pe 4 Mai in Copper`s Pub de la ora 20 si nu numai! Roxana Stroe activeaza si in alte doua proiecte de duo cu vocalistele jazz Raluca Stoica si Catalina Beta si au deseori evenimente la ceas de seara, de obicei in Bordelo Bar sau True Club, ambele locatii aflate in centru istoric al Bucurestiului unde cu totii ajungem foarte usor.

Va invitam asadar sa veniti cu noi pentru a petrece cateva ore in compania lor si a unor melodii consacrate ce va vor relaxa, va vor binedispune si va vor conduce intr-o stare depare de stres, problemele de zi cu zi si orice alti factori stresanti uzuali. Aveti ocazia unor concerte frumoase in locatii nu foarte scumpe, cu bilete de intrare accesibile oricui, nu trebuie decat sa va doriti si sa va placa jazz-ul!

Pe noi cu siguranta ne veti gasi acolo, relaxandu-ne pe acorduri de chitara si bucurandu-ne ca inca mai exista oameni care dau tot ce au mai bun aici, in Romania, chiar daca sunt printre ultimii si chiar daca le este greu uneori din cauza gusturilor din ce in ce mai putin educate ale publicului roman.
Previous
Next Post »