Cele Mai Bune Filme Horror Recomandate de Amatori ai Genului

Daca indragesti genul horror si iti place senzatia pe car eun astfel de film ti-o lasa, probabil stii deja ca in ultimul timp se gasesc mai greu filme horror de calitate, majoritatea fiind fie slabe ca poveste, fie lipsite de efecte sau consistenta, fie cu actori nu foarte talentati, etc. Tocmai de aceea ne-am gandit sa alcatuim o scurta lista de sugestii pentru serile in care petrecerile nu sunt o optiune viabila din diverse motive precum oboseala, lipsa de chef sau de ce nu, de bani. Iata asadar care sunt cele mai bune filme horror de care va puteti bucura si pe care le gasiti online pe TheVideo watch movies, fara a fi nevoie sa mai pierdeti timpul downloadandu-le si nici achitand taxe peste taxe pentru vizionarea lor.


The Mist. Titlul nu spune prea multe insa tot ce trebuie stiut este ca filmul este facut dupa o carte a lui Stephen King (la fel ca si capodopera The Shining). Filmul nu incepe promitator insa pe parcurs ce avanseaza in poveste si se afunda in acea ceata prezenta in oras dupa o furtuna ciudata, el capata mult mai mult sens, finalul fiind mai mult decat imprevizibil, lasand ceva intrebari in urma sa.

28 Days Later. Daca va plac scenariile apocaliptice, acesta este un film bun inc are actiunea se desfasoara imediat dupa ce un virus a decimat planeta, lasand in urma un dezastru si un grup de supravietuitori ce incearca sa mai salveze ce pot din rasa umana.

Shutter. Un film mai vechi (ma refer la cel din 2004 desi nici cel din 2008 avand cu totul alt subiect nu este deloc de dat de-o parte) dar foarte interesant ce aduce in prim plan ideea ca orice facem, de oricine ne legam in viata, ramane cu noi, intr-un fel sau altul, in special daca ranim. Accentul se pune pe faptul ca de trecut nu se poate fugi si orice lucru pana la urma intr-un fel sau altul, se plateste.

The Conjuring (sunt 3), Anabelle (sunt 2). Ele fac parte aproape din aceeasi poveste si prezinta experientele unor renumiti specialisti in paranormal Ed si Loraine Warren, sunt bazate pe fapte reale si cu siguranta va vor tine cu sufletul la gura. Fiind toate deja aparute incepand cu 2013, pentru a va fi mai usor sa urmariti sirul povestii , vizionati le in ordinea aparitiei lor caci toate cele doua titluri se intepatrund asadar este o varianta buna sa le vedeti exact in ordinea in care ele au aparut pe care o puteti afla cel mai usor de aici.

Martyrs. Nu este recomandat daca nu tolerati cu usurinta depravarea, sangele si cruzimea diabolica a oamenilor fata de oameni. Este un film bun pentru ideea avuta dar greu de urmarit datorita scenelor extrem de violente la care personajele principale sunt supuse pentru a se obtine de la ele martirizarea in cel mai pur sens al cuvantului.

Death Proof. O capodopera pentru cine il iubeste pe Tarantino. Se incadreaza mai bine in genul thriller plin de actiune, cu intrigi tesute atent, rasturnari de situatie, cruzime, scene socante, scene senzuale, insa poate trece linistit ca si horror. Categoric Death Proof este un film ce trebuie vazut macar o data.

The Unborn. Povestea unui blestem, spusa foarte bine dupa parerea noastra ce atinge subiectul gemenilor si a legaturilor uneori de neinteles dintre ei, chiar si atunci cand numai unul dintre ei reuseste sa supravietuiasca dupa nastere.

The Shining. Dupa o carte a lui Stephen King, acesta este poate cel mai bun thriller horror psihologic, povestea incredibila fiind accentuata de Jack Nicholson care are un rol malefic foarte bun aici si prezinta cu lux de amanunte sensibilitatea psihiccului uman in clipa in care acesta ajunge in momente de rascruce, de schimbare, intampina greutati sau schimbari.
Previous
Next Post »