Ceas Spion pentru Jurnalistul Modern

Daca sunteti jurnalist de investigatii sau daca sunteti detectiv particular, atunci un ceas spion este accesoriul pe care trebuie sa il aveti in permanenta la incheietura. Un astfel de dispozitiv va va permite sa culegeti informatiile necesare, sigur si incognito, fara ca tinta sa isi dea seama. Aceste dispozitive functioneaza foarte simplu. Disimulata in carcasa ceasului este o camera HD care inregistreaza timp de 2 ore sunete si imagini la comanda utilizatorului. Modul in care porniti un astfel de dispozitiv este foarte simplu. 


Un singur gest discret va va permite sa porniti inregistrarea fara sa va dati de gol si sa culegeti probele de interes. Dar utilitatea faptului de a avea o camera HD la incheietura in permanenta nu se limiteaza doar la folosirea unui astfel de dispozitiv de catre jurnalisti sau detectivi. Un ceas spion este un dispozitiv potrivit si atunci cand doriti sa inregistrati orice eveniment neprevazut sau orice fel de situatie critica, daca sunteti de parere ca aceasta va poate ajuta in instanta. Agentii statului de asemenea prefera sa utilizeze un ceas spion atunci cand incearca sa stranga probe legate de un suspect.

Daca sunteti sub acoperire si doriti sa culegeti probe sau informatii relevante pentru cazul dumneavoastra un astfel de dispozitiv va va permite sa va desfasurati ancheta intr-un mod sigur si icognito fara sa va dati de gol. Producatorii au creat aceste produse cu gandul la cei care le vor folosi in situatii speciale, unde este imperios necesar sa nu se dea in vileag. De aceea, au inglobat tehnologii de ultima generatie intr-un accesoriu elegant, rafinat, care nu da de banuit nici celor mai ageri ochi.

Reportaje senzationale care au adus in atentia publicului larg adevaruri murdare au fost realizate cu astfel de dispozitive spion. Accesorii fara de care jurnalistii nu ar fi putut sa culeaga informatii cutremuratoare despre cazurile care ne influenteaza pe toti. Imaginile si sunetele captate de aceste dispozitive sunt clare, iar stocarea lor se realizeaza pe carduri microSD care pot fi ascunse foarte usor. Un ceas spion este un dispozitiv care nu trebuie sa lipseasca din dotarea oricarui investigator adevarat.
Previous
Next Post »