Incercati ceva Diferit Iarna aceasta

Zapada va incepe curand sa acopere statiunile de la munte, iar turistii sa apara pe partiile la care viseaza inca de anul trecut. Magazinele cu articole sportive au inceput deja sa isi umple rafturile cu produse pentru cei care aprecieaza sporturile de iarna. Ski-uri, snowboard-uri clapari si bete, toate au inceput sa se vanda ca painea calda anticipand dorinta celor care iubesc partia sa se intoarca pe Valea Prahovei si nu numai. Dar pe langa sporturile clasice, exista si alte modalitati prin care puteti sa va bucurati la maxim de senzatiile extreme oferite de anotimpul rece. 


Spre exemplu, in Poiana Brasov puteti porni intr-o excursie inchiriind un snowmobil. Pentru cei care nu stiu, un snowmobil este un vehicul semi-senilat care permite rularea pe suprafete acoperite de zapada adanca. Acesta are o conduita de drum asemanatoare cu cea a unui ski-jet, virarea se face cu ajutorul a doua ski-uri amplasate in partea frontala, iar tractiunea este realizata de o senila montata in spate. Un snowmobil este ghidat dintr-un ghidon, dar si prin miscarea pilotului. 

Sunt foarte multe locuri de unde puteti inchiria pentru  o zi un snowmobil  in Poiana Brasov si sa aveti parte de o experienta unica. Ghizii va vor purta pe crestele muntilor, iar unii dintre ei chiar ofera trasee care pornesc din Poiana Brasov si duc pana in Azuga. Veti descoperi o noua latura a sporturilor de iarna si veti peisaje pe care nu le-ati vazut niciodata pana acum. O excursie cu un snowmobil este perfecta pentru toti amatorii de senzatii tari si pasionatii de sporturi de iarna.
Previous
Next Post »