De unde am Achizitionat o Casca de Copiat

Trebuie sa recunosc, in ultima sesiune am copiat pentru prima data de cand sunt in facultate. La una dintre materiile obligatorii pe care le am, profesorul nu obisnuia sa dea examenul din prima celor care nu sunt din Bucuresti. Pentru ca de-a lungul timpului am fost integralista intotdeauna si pentru ca nu voiam sa imi pierd bursa, am decis sa imi achizitionez o casca de copiat de la decopiat.com si inving sistemul! Uneori, profesorii pot fi de-a dreptul nedrepti, pot pica un student fara motive si pot strica medii doar pentru ca studentii au preferat sa invete din alt tratat decat cel recomandat de ei la curs. 


Pentru ca nu stiam exact ce sa aleg, am sunat intai la numarul de pe site si am discutat cu un agent de vanzari care mi-a recomandat sa aleg dispozitivul lor care arata ca un card bancar. Acesta a venit impreuna cu o casca japoneza minuscula, de culoarea pielii care s-a potrivit perfect in urechea mea. Prezenta ei in canalul auditiv era foarte greu de reperat avand in vedere ca se camufla foarte bine. Instructiunile de folosire ale castii au fost foarte simple, am urmat pasii pe care i-am gasit pe site-ul lor si presto! Totul a functionat instant. 

Cand am mers la examen, totul a decurs perfect. Desi acesta era oral, am reusit in soapta sa transmit persoanei de la capatul firului subiectele. Acest lucru s-a datorat cu siguranta faptului ca acea casca de copiat de la decopiat.com avea un microfon foarte sensibil. Chiar daca in sala era galagie, iar eu trebuia sa vorbesc foarte incet, persoana care m-a ajutat cu examenul a auzit subiectele foarte bine. 

Casca japoneza a functionat perfect pe indelungul celor trei ore petrecute in sala de examen. Am auzit toate informatiile transmise, nu s-a intrerupt niciodata convorbirea si nici nu am avut interferente. Uneori, o casca de copiat este absolut necesara. Atunci cand profesorii sunt nedrepti, cand materia este mult prea stufoasa, sau cand in joc se afla o bursa importanta. Desi un astfel de dispozitiv iti ofera un sentiment de putere extraordinara, aceasta trebuie sa fie utilizata cu masura si intr-un mod inteligent!
Previous
Next Post »