Arta, Numele Tau este Ducati Panigale

Panigale, un nume care transmite fiori pe sira spinarii oricarui pasionat de motociclete. Putere, eleganta si un design care ar putea sa incalzeasca si o inima de gheata, acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine linia Panigale de la Ducati. Acum, fanii brandului au fost binecuvantati de constructorul italian cu un motor revolutionar, primul V4 care a fost vreodata montat pe o motocicleta supersport marca Ducati. Datorita parteneriatului pe care italienii il au cu Volkswagen, acest motor se lauda a fi unul dintre cele mai fiabile produse vreodata in lumea moto. 


Daca pana acum Ducati era renumita ca fiind una dintre cele mai problematice branduri de motociclete, mariajul intre design-ul italian si mecanica nemteasca, a dat nastere uneia dintre cele mai promitatoare motociclete ale anului 2017, Ducati Panigale V4. Linia Panigale V4, pe langa faptul ca arata absolut demential, are si performante pe masura. Panigale V4s are o putere de 207 cai si o greutate totala de 170 de kile uscata. 

Raportul putere-greutate o face pe V4s sa fie una dintre cele mai fioroase motociclete disponibile pe piata in momentul actual. Cu toate acestea, adevarata putere a celor 1299 cmc nu se simte decat dupa ce acul turometrului trece de 7000 rpm. Pana atunci V4s este chiar docila si prietenoasa. Suntem obisnuiti cu Ducati sa produca unele dintre cele mai frumoase motociclete ale istoriei, dar acum, cu V4, V4S si V4 Speciale ei nu au construit o linie noua de motociclete, au realizat trei opere de arta!
Previous
Next Post »