Cum alegeti Cravata Potrivita pentru Prietenul Vostru


A venit sezonul cadourilor si vreti sa ii faceti o surpriza iubitului, acum e momentul sa stiti regulile care trebuie respectate atunci cand vorbim despre cravate!


In primul rand ar trebui sa verificati sacourile pe care le poarta cel mai des prietenul vostru. Masurati cea mai lata parte a reverului si folositi acea valoare sa alegeti cravata. Aceasta trebuie sa fie intotdeauna egala ca si latime cu reverul. Apoi, trebuie sa va dati seama exact de ocaziile in care prietenul vostru poarta acele sacouri. Daca sunt intalniri de business sau evenimente importante, atunci trebuie sa va orientati inspre o cravata realizata dintr-un material lucios cum ar fi matasea. 

Cravatele cu culori mate sunt folosite cel mai des la tinute casual, sau relaxate. 

Culoarea cravatei trebuie de asemenea sa fie asortata cu cea a batistei, iar lungimea acesteia trebuie sa fie pana la betelia pantalonilor. Un alt aspect important la care trebuie sa aveti grija este modelul cravatei, daca majoritatea camasilor lui sunt fara model atunci puteti lua orice fel de cravata, regula generala este sa evitati combinarea a doua pattern-uri identice. 

Acum ca stiti regulile principale, spor la cumparaturi!
Previous
Next Post »