Ce este Euro Foster?

Inca de la inceputul anului 2015, Euro Foster se afla pe piata romaneasca, in urma unei decizii de a porni o campanie de rebranding a companiei Euroresa Schele. De atunci am continuat sa ne multumim clientii cu servicii de inalta calitate, seriozitate si profesionalism. Noi credem in afacerea noastra, credem in ceea ce facem si in oamenii nostri, de aceea tintim intotdeauna sa oferim servicii de cea mai mare calitate tuturor clientilor nostri si sa sustinem proiectele acestora!


Ce facem mai exact? Inchiriere schele, vanzare schele metalice si activitati conexe acestora. In principiu sustinem proiectele clientilor nostri cu ajutorul schelelor metalice moderne pe care le detinem. Indiferent de cat de complex este proiectul dumneavoastra, Euro Foster va poate pune la dispozitie schele metalice, dar si multe alte solutii pentru a va putea desfasura activitatea in perfecta siguranta si cat mai eficient. 

Unul dintre cele mai ambitioase, dar si importante proiecte pentru compania noastra a fost reabilitarea Arcului de Triumf din Bucuresti. Desi nu ne-am ocupat in mod direct de restaurarea acestuia, noi am fost cei care am sustinut artistii si constructorii cu ajutorul schelelor noastre. Noi am tratat proiectul cu un maxim de profesionalism, faptul ca am putut lucra pentru restaurarea unui monument national atat de important a fost mai mult decat o onoare pentru Euro Foster. Schelele metalice utilizate pentru acel proiect au fost special alese pentru a asigura lucrul in siguranta a muncitorilor, dar si pentru a fi cat mai stabile pentru a nu deteriora fatada monumentului. Pentru a asigura accesul tuturor artistilor la intreaga suprafata a Arcului de Triumf a trebuit sa ne folosim de intreaga noastra experienta si ingeniozitate. Corpul de schela care a fost construit apoi a fost unul care a facilitat restaurarea Arcului. Montatorii nostri calificati au reusit in timp scurt sa ridice schelele datorita modului inovator in care functioneaza sistemul nostru patentat Resablock si datorita profesionalismului si experientei lor. 

Euro Foster nu inseamna doar inchiriere schele, suntem ceva mai mult. Suntem o echipa intreaga de oameni dedicati muncii noastre, proiectelor noastre si care nu considera niciun proiect prea complex sau imposibil. Suntem mereu entuziasmati atunci cand un client ne cere sa montam schele metalice in jurul unei cladiri complexe sau atunci cand trebuie sa ne folosim de toata experienta noastra pentru a realiza un proiect. Nu este nimic prea complicat pentru noi datorita sistemului nostru Resablock si datorita montatorilor calificati care lucreaza pentru noi. 

Ambitia, profesionalismul si promptitudinea sunt cuvintele care ne reprezinta, cu Euro Foster, niciun proiect nu este imposibil!
Previous
Next Post »